Wij zijn

Frans Bromet

Frans Bromet heeft door de jaren heen zijn eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij eerlijkheid en realisme wordt nagestreefd en er geen ruimte is voor enscenering. Als film- en programmamaker heeft hij na een lange carrière in de speelfilm, ongeveer twintig jaar geleden besloten om nooit meer iets in scène te zetten: 'Voor mijn camera komen sindsdien alleen nog maar echte mensen met hun eigen, authentieke verhalen'.

Silvia Bromet

Silvia Bromet is filmmaker en podcastmaker. Ze maakte 25 jaar documentaires met Frans Bromet, de musical-documentaire ‘Telkens Weer’ over Willeke Alberti en ze begeleidt filmtalent. Momenteel is haar podcast ‘De Grote Ommezwaai’ te beluisteren via iTunes, Spotify of Soundcloud.

Bekijk ook haar eigen website.

&Bromet

&Bromet bouwt aan een netwerk van ervaren regisseurs en jong talent. Om elkaar te inspireren, aan te vullen en mooie films te maken. Tot onze trouwe crew/freelancers behoren onze uitvoerend producent Sarah Dierckx, video- & scripteditor Remke Westerhof, vormgever/editor/colorist Sander van Gaalen, researcher en programmamaker Saskia Boorsma, muziekproducent en -uitgever Ruben Bromet, websitebouwer Renzo Westerbeek en adviseurs Lucas Westerbeek en Anita Bianchi.