Wij zijn

Frans Bromet

Frans Bromet heeft door de jaren heen zijn eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij eerlijkheid en realisme wordt nagestreefd en er geen ruimte is voor enscenering. Als film- en programmamaker heeft hij na een lange carrière in de speelfilm, ongeveer dertig jaar geleden besloten om nooit meer iets in scène te zetten: 'Voor mijn camera komen sindsdien alleen nog maar echte mensen met hun eigen, authentieke verhalen'.

Ruben Bromet

Ruben Bromet studeerde slagwerk aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij neemt bij &Bromet de gehele geluidsband voor zijn rekening: opname, nabewerking en muziek. Daarnaast heeft hij productionele taken en verzorgt hij het systeembeheer en een deel van de administratie.

&Bromet

&Bromet bouwt aan een netwerk van ervaren regisseurs en jong talent. Om elkaar te inspireren, aan te vullen en mooie films te maken. Tot onze trouwe crew/freelancers behoren onze uitvoerend producent Sarah Dierckx, video- & scripteditor Remke Westerhof, vormgever/editor/colorist Sander van Gaalen, muziekproducent en -uitgever Ruben Bromet, componist Jasper Slijderink, researcher & programmamaker Saskia Boorsma, Sjoerd de Vries, Annet Röst & Louise Legters, websitebouwer Renzo Westerbeek en adviseurs Lucas Westerbeek en Anita Bianchi.