Wij zijn

Frans Bromet

Frans Bromet heeft door de jaren heen zijn eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij eerlijkheid en realisme wordt nagestreefd en er geen ruimte is voor enscenering. Als film- en programmamaker heeft hij na een lange carrière in de speelfilm, ongeveer twintig jaar geleden besloten om nooit meer iets in scène te zetten: 'Voor mijn camera komen sindsdien alleen nog maar echte mensen met hun eigen, authentieke verhalen'.

Silvia Bromet

Silvia Bromet heeft jarenlange ervaring als video-editor, samensteller en eindredacteur. Haar thuisbasis was Bromet & dochters maar ook andere opdrachtgevers huren haar graag in. Binnen &Bromet is ze creatief producent, ze houdt zich bezig met het ontwikkelen van programma-voorstellen en het samenstellen van de films.

&Bromet

&Bromet bouwt aan een netwerk van ervaren regisseurs en jong talent. Om elkaar te inspireren, aan te vullen en mooie films te maken. Tot onze trouwe crew/freelancers behoren onze uitvoerend producent Sarah Dierckx, video- & scripteditor Remke Westerhof, vormgever/editor/colorist Sander van Gaalen, researcher en programmamaker Saskia Boorsma, muziekproducent en -uitgever Ruben Bromet, websitebouwer Renzo Westerbeek en adviseurs Lucas Westerbeek en Anita Bianchi.